Geheel volgens de regels van het RIVM was er op zaterdag 26 een reünie in Herberg Erve Kots te Lievelde.

Omstreeks twaalf uur werden we ontvangen in een mooie  zaal, welke geheel was ingericht, volgens de toen geldende voorschriften voor een bijeenkomst in de horeca.

Na een kop koffie of thee met Pille wegge, nam de voorzitter Henk Ebbink het woord. Hij verwelkomde alle aanwezigen en was verheugd over de grote opkomst.

Bij de ingang van het museum kregen we een blaadje overhandigd, met daarop de route en verklaring van wat er te bezichtigen valt. Met prachtig weer, begon een ieder aan een rondwandeling.

Na terugkomst vraagt de voorzitter de aandacht voor de voorzitter van COM Gelderland, Henri de Boer. Henri geeft aan, dat hij vandaag niet alleen aanwezig is voor de reünie, maar dat hij vandaag ook een blijk van waardering mag uitreiken aan Jan Murray.

Jan is dit jaar al 40 jaar actief voor het COM. In 1980 was hij samen met Arie Koenders de motivator om een onderafdeling in de regio Zutphen op te richten. Na de oprichting is hij gekozen tot voorzitter. Door werkzaamheden heeft hij zijn voorzitterschap na een aantal jaren overgedragen, maar bleef wel aan als lid van het bestuur. Ook na de samenvoeging met de onderafdeling Achterhoek in 2014, bleef hij aan in het bestuur en sinds 2015 is hij penningmeester. Jan is een sociaal bewogen mens, altijd bereid zich in te zetten voor de organisatie en bereid mee te helpen in de activiteiten. Jan is een zeer gewaardeerd lid in de vereniging. Zijn vrouw Dika wordt zeker niet vergeten. Ook zij wordt bedankt en krijgt een prachtig bos bloemen.

Aangezien er niet gezongen mag worden of hem persoonlijk mogen feliciteren met een handdruk, vraagt de voorzitter Henk Ebbink  nogmaals om een daverend applaus.

Tijdens de middag wordt er volop genoten van de pannenkoek en praten we nog wat met elkaar na over de mooie middag die we hebben.

De voorzitter bedankt een ieder nogmaals voor de komst en geeft aan hoe trots hij is op het voorbeeldig gedrag van een ieder gezien de maartregelen in verband met Covid-19.

Het was een zeer geslaagde bijeenkomst.

Voor meer foto’s klik hierop